Zdroj: Piráti Chomutov
Chomutov

Litvínov, Chomutov – Fanoušci ledního hokeje v Litvínově i v Chomutově dokazují, že v sobě nemají jen touhu po povzbuzování svého týmu, ale umí i sami rozdávat. Litvínovští se již několik dní radují z oficiálně oznámeného vítězství v soutěži Decibely extraligy. Fanclub tak získá půl milionu korun. V Chomutově zatím definitivní částka, která díky aukci dresů poputuje na neurologii, známa není. Už teď přesáhla 200 tisíc korun.

Jak chtějí litvínovští fanoušci s výhrou půl milionu korun, kterou si "vyřvali" v utkání proti pražské Spartě, jsme psali ZDE. To nejdůležitější, tedy nová plošina pod kotlem na jihu stadionu, by měla dát prostor pěti až šesti vozíčkářům a fanclub bude dělat vše pro to, aby byla nainstalovaná už před novou sezónou.

Zdroj: FB HC Verva Litvínov

Aukce chomutovských Pirátů by mohla taktéž zaujmout fanoušky hokeje i mimo město, jestli si ale někdo dělal zálusk na dres Viktora Hübla, má už smůlu.

V aukci můžete získat originální zápasové dresy a stulpny, v nichž hráči nastoupili k duelu s ústeckým Slovanem v rámci šestého ročníku projektu PIRÁTI CHOMUTOV PRO NEMOCNICI. K dispozici jsou i dresy bez jmenovek či dresy hráčů, kteří nakonec zůstali na hostování v jiných klubech. Výtěžek této aukce pomůže neurologickému oddělení chomutovské nemocnice. Pravost dresu vám potvrdí certifikát vystavený klubem.

Aukce neurologických dresů nabrala zběsilé tempo. Hned po začátku aukce byl dres kapitána Viktora Hübla vydražen prostřednictvím funkce KUP TEĎ za 15 000 korun. Taktéž dresy Richarda Běhuly, Petra Ereta, Radka Havla, Jakuba Chrpy, Františka Mály, Jana Svobody, Jakuba Válka a Jakuba Zajíčka byly vykoupeny.

Aktuálně už dražba překročila 200 000 korun. Aukce končí ve čtvrtek 21. března v 19 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru