Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Hasičský záchranný sbor a další složky záchranného systému zasahují ve středu odpoledne u požáru kotelny v budově v Chomutově na Žižkovo náměstí. Dva lidé se nadýchali kouře. Požár byl ohlášen ve čtvrt na dvě.

„Zasahujeme u požáru v kotelně domu na Žižkově náměstí v Chomutově. Požár jsme lokalizovali. Na místě jsou 4 jednotky. Z objektu se samovolně evakuovalo 10 lidí, dva jsme vyvedli. Odvětráváme," stručně informoval Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje na sociálních sítích.

„Příčiny a okolnosti budou předmětem zkoumání, případ přebírá kriminální policie. Provoz na místě řídí policisté," doplnila policejní mluvčí Pavla Kofrová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru