Dárci ze žateckého transfúzního odběrového centra. Foto: Nemocnice Kadaň
Chomutov

Žatec, Kadaň – V únoru roku 2014 byl slavnostně zahájen provoz Transfúzního odběrového centra v prostorách žatecké nemocnice. Velký zájem lidí nezištně pomáhat darováním krve byl impulsem k otevření již druhé stanice Nemocnice Kadaň. První je téměř 20 let provozována přímo v prostorách kadaňské nemocnice.

Za celou tu dobu bylo v žateckém centru darovat krev úžasných 13 077 dárců, přičemž v databázi má k dnešnímu dni celkem 1 508 registrovaných dárců.

„A to už je důvod k přípitku. Proto od nás každý dárce v těchto dnech dostane šampaňské a vybere si z připravených dárků, které speciálně k oslavám výročí Transfúzního odběrového centra v Žatci vyrobili klienti sociálně-terapeutické dílny Kamarád – LORM. Tímto jim velmi děkujeme a věříme, že z jejich s láskou vytvořených keramických andílků, textilních ozdob a přírodních srdíček budou mít dárci obrovskou radost," informuje Karolína Odlasová, marketingový specialista Nemocnice Kadaň.

Dárci krve si v těchto dnech odnáší jako poděkování šampaňské a ručně vyrobený dárek od klientů sociálně-terapeutické dílny Kamarád – LORM. Foto: nemocnice Kadaň

Všem, kteří do centra za tu dobu přišli byť jen jedenkrát, i těm, kteří stále pravidelně chodí nebo co se teprve chystají, ze srdce pracovníci nemocnice děkují za to, že zcela nezištně zachraňují životy: „Děkujeme vám. Váš tým TOC Žatec, který se na vás těší vždy v úterý a ve čtvrtek od 6:30 do 8:30 hodin minimálně dalších 10 let."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru