Chomutov - Druhý závod do vrchu v seriálu Triola Cup odstartuje v sobotu 25. dubna na trati Chomutov - Blatno. Diváky čeká opět vzrušení z rychlých aut, burácení motorů, kvílení pneumatik, pohled na krásné ženy a poznají řidičské umění jezdců na slovo vzatých na trati dlouhé 2,9 km se 163metrovým převýšením.

V Chomutově se o víkendu jede druhý díl Triola Cupu. Foto: Jan Vraný

"Trať je mezi jezdci oblíbená. Je jak technická, členitá, tak s rychlým povrchem. Závodníci si tam mohou, jak se říká, přijít na své," říká organizátor závodů František Pišta.

Na trati uvidíme nadupaná auta, vybavená bezpečnostním rámem, která projedou třinácti zatáčkami průměrnou rychlostí přes 110km/h, nejvyšší dosahovaná rychlost bude okolo 180 km/h. I tentokrát si budete moci závodníky i vozy takzvaně z blízka prohlédnout, prohodit s jezdci pár slov, případně se s nimi vyfotit a možná neodejdete s prázdnou...

Je připraveno drift show, kdy se předvede team se 700koňovým speciálem BMW M GT3.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru