Chomutov – Sedmadvacet budoucích profesionálních hasičů v čele se svou třídní profesorkou Mgr. Zdeňkou Märcovou v pátek večer „plesalo" na svém maturitním plese třídy PO4. Střední odborné školy energetické a stavební, Obchodní akademie a Střední zdravotnické školy v Chomutově.

Budoucí hasiči - maturanti chomutovské PO4 na svém maturitním plese. Foto: Jan Vraný

Chomutovské divadlo se tak po celý páteční večer stalo dějištěm nefalšované „hasičské" zábavy studentů oboru Strojník požární techniky v Chomutově.Slovem provázel po celý ples moderátor Jiří Formánek. K poslechu a především k tanci pak hrála skupina Fajn s kapelníkem Kamilem Kučerou.

Nechybělo ani vystouepní chomutovské Beethoven DC EXE nebo Kankán jirkovské ZUŠ.

Úvodní předtančení maturantů měla na starost choreografka Veronika Zaťková, která "zvládla" sedmadvacet studentů připravit na předtančení na výbornou. O proslov maturantů se postaral Karel Dušek a Jan Pipiš. 

O půlnoční překvapení se pak postarala populární dvojice Breakdance Brothers ze Žatce: Lukáš Šimandl a Josef Petráň, kteří učinkovali rovněž v Česko-Slovensko má talent. Závěr maturitního plesu pak patřilo samotnému odšerpování a pak již parket patřil až do ranních hodin tanci. 

FOTOGALERIE:

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru