Chomutov; Litvínov – Trvalé bydliště má paní Edita Sekerová (ročník 1959) v Litvínově, v současné době ale bydlí v našem městě. „Pohřešovaná odešla 20. ledna kolem 13.00 hodiny ze svého nynějšího bydliště, naposledy byla spatřena kolem 16.20 hodin v Chomutově na sídlišti Zahradní. Od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu a je nekontaktní," uvádí policejní mluvčí Marie Pivková.

sekerová231Podle policistů může být motivem ženina odchodu z domova tíživá životní situace a také její případné psychické problémy. „Paní Sekerová je 158 cm vysoká a je velmi štíhlé postavy. Má zelené oči, hnědé, nakrátko střižené vlasy a nekompletní chrup. Oblečená byla do růžovo-fialové kostkované bundy, černých sportovních tepláků a šedobílých sportovních bot. Na hlavě měla zimní čepici fialovo-růžové barvy s velkou bambulí, u sebe pak malý černý batoh," udává popis mluvčí.

Policie žádá občany, aby veškeré informace k pohřešované osobě sdělili na linku 158, případně nejbližší služebně Policie České republiky, nebo zaslali e-mail na adresu operačního odboru Policejního prezídia Policie České republiky Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru