Chomutovsko – Zatímco Vánoce proběhly bez jediné sněhové vločky, ráno prvního pracovního dne po svátcích přineslo takřka ladovskou zimu. Ne každý z ní ale měl radost. Premiérový sníh zkomplikoval dopravu hned na několika místech, v kopcích a kopečcích uvízly první kamiony a náklaďáky.

kamion2912

Jako by na zimu nebyli řidiči velkých aut připraveni. Po silnici bezradně pobíhající kamioňáci, na výstražných blinkrech „zaparkované" náklaďáky a komplikované objíždění osobních aut, to byl obrázek dnešního rána. Kolem půl osmé hodiny už stály kamiony v mírném stoupání na novém přemostění ve směru z Chomutova na Březno. Další se pak „zasekl" přímo v březenském kopci (ze kterého následně složitě couval), problémy byly i za obcí u benzínové pumpy.

Dopravní zácpa je také na silnici 7 v obci Hora sv. Šebestiána (směr Chomutov – SRN). Kolony se tady tvoří v délce několika kilometrů, provoz zde téměř zastavily opět kamiony.

kamiona2912

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru