Chomutov - Těsně pod hranicí 28 korun se dá nyní na Chomutovsku koupit litr naturalu. Nafta je o něco dražší, stojí 28,50 korun. Vyplývá to z monitoringu cen pohonných hmot, který jsme provedli 27. prosince.

Ilustrační foto: futureatlas.com

Natural 95 za cenu 27,90 a naftu o šedesát haléřů dražší nabízí čerpací stanice Tank ONO Chomutov - Přečaply.

Cena skokově klesla na Vánoce. Podle společnosti CCS, která zveřejňuje průměrné ceny pohonných hmot, se na Chomutovsku ještě 23. prosince tankoval natural v průměru za 32,53 a nafta za 32,31 korun. Na Štědrý den klesla průměrná cena benzínu na 32,05 korun a nafta na 31,96 korun. Proti začátku prosince jde o ceny přibližně o čtyři koruny nižší. Průměrné ceny Naturalu 95 a nafty jsou vypočítávány z reprezentativního vzorku transakcí na karty CCS uskutečněných na všech terminálech na čerpacích stanicích v akceptační síti CCS.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru