Chomutov – Čas od času (vlastně docela často), zasahují a pomáhají strážníci u případů, kdy alkoholový démon ovládne mysl a hlavně chůzi člověka natolik, že ten není zcela schopen dojít z hospůdky domů. Několikrát týdně tak policisté sbírají opilce na silnicích či chodnících, zpravidla se ale jedná o muže a pány. Včera v noci došlo i na opačné pohlaví...

opilá1111

Opilá žena ležela ve vozovce v křižovatce ulic Bělohorská a Pionýrů. Strážníky na pomoc přivolali pár minut po půlnoci všímaví kolemjdoucí. Proč skončila dáma na asfaltu, bylo údajně vidět a poznat na první pohled. „Žena naštěstí nebyla nijak zraněna a s hlídkou komunikovala. Jakoukoliv lékařskou pomoc odmítala. Strážníci ji postavili na nohy, a paní po chvilce odešla domů do nedaleké Beethovenovy ulice," uvádí mluvčí Městské policie Vladimír Valenta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru