Chomutov; Ústecký kraj - Hlasování veřejnosti v anketě Dopravce roku 2014, kterou vyhlásil Ústecký kraj, bude ukončeno 15. listopadu 2014. Cestujícím zbývají už jen 2 týdny na to, aby vyjádřili svůj názor na veřejnou dopravu zajišťovanou krajem a ohodnotili kvalitu přepravy jednotlivých dopravců. Elektronicky zatím hlasovalo asi 500 cestujících. Vyhlášení výsledků ankety Dopravce roku Ústeckého kraje proběhne 1. prosince 2014. Hlasující se mohou těšit na věcné ceny.

dpchj3010

Hlavním záměrem ankety je vybrat a ocenit dopravce s nejlepší úrovní poskytovaných služeb a zároveň získat zpětnou vazbu od cestujících k veřejné dopravě v Ústeckém kraji obecně. V každé kategorii může hlasující vybírat maximálně tři dopravce, které hodnotí nejlépe. Soutěžní kategorie zůstávají zachované - spolehlivost, pohodlí a čistota dopravních prostředků, jednání dopravní obsluhy a celkové hodnocení. O vítězi speciální kategorie „Cena poroty" rozhodnou odborníci na dopravu a zástupci kraje.

Cestující mohou hlasovat prostřednictvím elektronického hlasování na internetu (www.dopravceroku.cz ). Pro deset vylosovaných hlasujících jsou jako vždy připravené hodnotné věcné ceny, první tři jistě potěší poukázky na nákup elektroniky.

Do ankety jsou opět nominování všichni dopravci, kteří mají uzavřenou smlouvu o zajištění veřejné dopravy s Ústeckým krajem: ČSAD Slaný a.s., BusLine a.s., Autobusová doprava s.r.o. Podbořany, DP města Děčína, a.s., ARRIVA Teplice s.r.o., DP měst Mostu a Litvínova, a.s., DP měst Chomutova a Jirkova a.s, Autobusy KAVKA, a. s., DP města Ústí nad Labem a.s., Autobusy Karlovy Vary a. s., České dráhy, a.s., Vogtlandbahn-GmbH.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru