Chomutov – Jako primátor vedl město čtyři roky, tedy jedno volební období. Za tuto dobu čelil mnohdy kritice, stejně tak si ale vysloužil uznání a chválu. Důkazem budiž nedávné ocenění od veřejnosti na republikové úrovni „Nejlepší primátor 2010-2014". Nyní po volbách přišel čas primátorské žezlo předat dál. Jan Mareš se před svým odchodem s občany Chomutova rozloučil...

janmareš1510„Tak jako asi Vy, i já jsem se dozvěděl v pondělí z médií, že došlo k dohodě na novém vedení města. Ještě jednou děkuji všem, kteří mi drželi pěsti, fandili a věřili. Mrzí mne, že jsem Vás zklamal. Ale v životě, hlavně politickém, je hodně věcí, které prostě neovlivníte, a rozhodne se o nich bez Vás.

Těší mne, že jsem předal do dalšího období město se zdravým hospodařením, vynikajícími podmínkami pro sport a volný čas, moderními školami a modernizovanou infrastrukturou. Budu věřit, že tento trend bude pokračovat, že bude pokračovat mezinárodní spolupráce a že město využije také velmi dobře připravené podmínky do budoucího programovacího období evropských dotací.

Moje velké poděkování patří všem zaměstnancům magistrátu a všem, kteří na magistrátu zajišťovali servis. Prosím, pokračujete v naší společné práci. Hlavním smyslem je dobrá služba pro klienty. Naše město není tak veliké, abychom se míjeli. Těším se, že se s Vámi budu i nadále potkávat."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru