Klášterec nad Ohří – Na „zmenšeninu" reálných komunikací plnou dopravních značek, semaforů, odbočovacích pruhů a chodníků se děti mohou těšit již koncem tohoto roku. Rekonstrukce stávajícího dopravního hřiště na sídlišti Petlerská je kompletně hrazena z rozpočtu města a náklady na realizaci stavby se pohybují okolo 1,4 milionu korun.

hřiště110

„Dopravou" to nekončí

V areálu současného dopravního hřiště jsou dětem i dospělým k dispozici také další zpevněné asfaltové plochy, a i ty jsou do projektu přestavby zahrnuty. V blízké budoucnosti tak v Klášterci nad Ohří vznikne moderní, bezbariérově přístupný, sportovně-rekreační areál s hřišti na fotbal, hokej a basketbal, pingpongovým stolem a řadou hracích prvků pro děti, včetně trampolíny a lanovky. Celý areál bude samozřejmě doplněn novým mobiliářem (parkové lavičky, odpadkové koše) a okolní přilehlé plochy čeká zatravnění.

hřištěa110

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru