Klášterec nad Ohří – Ačkoliv policie stále definitivně nepotvrdila totožnost nalezeného mrtvého děvčátka, šance, že by se jednalo o jiný případ, je velmi mizivá. Několikahodinové pátrání po devítileté Elišce v podstatě skončilo hrůzným objevem v lesíku za městem. Touha nás všech, aby to celé dopadlo dobře, zůstala bohužel nevyslyšena. Co a jak se včera odpoledne v Klášterci nad Ohří odehrálo, nyní kriminalisté intenzivně vyšetřují. Podle našeho zdroje zemřelo děvče násilnou smrtí.

policie49

Zda jde skutečně o tolik hledanou Elišku, policisté zatím nesdělili. „Zatím mohu potvrdit pouze nález těla dítěte ženského pohlaví, probíhá ohledání těla, ohledání místa nálezu těla a identifikační úkony," říká policejní mluvčí Alena Bartošová.

Po malé Elišce pátralo několik desítek policistů a dobrovolníků dlouhých osmnáct hodin. To, že se dost možná schyluje k tragickému konci, svědčil odpolední nález jedné Eliščiny boty. Tu posléze údajně babička hledaného děvčátka s určitostí poznala. O pár hodin později pak bylo nalezeno tělo.

Případ dnešní a případ z minulého týdne (únos školačky z Mostecka, psali jsme zde), může svádět ke spekulacím o stejném pachateli. Policisté jsou v tomto ohledu zatím opatrní, podle jejich slov je předběžné obě kauzy spojovat.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru