Chomutov – K nehodě došlo 21. srpna kolem 17 hodiny na silnici mezi Velkým otvickým rybníkem (Banda) a Otvicemi (informovali jsme vás na našem FB). Řidič pickupu tady svým „předjížděcím manévrem" ohrozil motocyklistu, který následně havaroval. Motorkář při bouračce utrpěl lehká zranění, pickupista z místa ujel.

silnice cv-otvice268

Nekoukal a předjížděl

Ve směru od Chomutova na Otvice řídil nezjištěný řidič stříbrné vozidlo typu pickup s připojeným přívěsem. Jel v koloně několika vozidel a počal předjíždět ve chvíli, kdy jej z levé strany předjížděl motocykl Kawasaki Ninja," uvádí policejní mluvčí Marie Pivková. „Řidič vozidla při předjíždění ohrozil řidiče motocyklu, který následně havaroval a utrpěl lehké zranění. Řidič stříbrného vozidla nezastavil, naopak z místa nehody ujel," dodává mluvčí.

Nebyli jste při tom?

Policie se nyní při pátrání obrací na veřejnost. „Žádáme svědky této nehody, aby zavolali na linku 158 nebo přímo chomutovský dopravní inspektorát, telefony 974 447 250; 974 447 251 a podali svá svědectví k okolnostem této dopravní nehody," vyzývá závěrem Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru