Chomutov – Popelnici na koleje v Kmochově ulici umístil kdosi „chytrý" v sobotu v časných ranních hodinách. „Kontejneru na odpad si naštěstí všimli kolemjdoucí, kteří přivolali strážníky Městské policie. Hlídka nádobu z kolejiště samozřejmě ihned odstranila, bohužel, ani po prohledání okolí nikoho podezřelého nezaznamenala," říká mluvčí strážníků Vladimír Valenta.

popelnice157

„Z kabiny to není příjemný pohled"

„V osmdesáti procentech případů se nic nestane. Popelnice tohoto typu se po nárazu rozletí na kusy," vysvětluje jeden z námi oslovených strojvedoucích a vzápětí dodává, „může se ale stát, a to nikdo nikdy neví, že nádoba bude naplněná kamením, železem a bůh ví čím, a pak je problém na světě. Nejenže se zničí něco na vlaku, ale ten může dokonce vykolejit. Kolo se přizvedne, vyběhne z kolejnice a je to. Z kabiny to rozhodně příjemný pohled není. Mašinfíra vlak neubrzdí, a v podstatě čeká, co bude."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru