Chomutov – Navštěvují vaše děti chomutovský „Domeček"? A bude tomu tak i příští rok? Nyní máte posledních pár dní, kdy můžete za přihlášení do kroužků ušetřit.

domecek256

Čas je do pondělí

Slevu dvě stě korun na dítě a kroužek dostanete v případě, že vaši ratolest stihnete přihlásit do 30. června (příští pondělí). „Samozřejmě bude pro nadcházející školní rok platit i další ze slev, tedy množstevní. Ta činí 20 % na dítě, které je přihlášené na tři zájmové útvary. Sleva je pak počítána z celkové částky," vysvětluje ředitel Domu dětí a mládeže Milan Märc.

Jak získat kroužek zdarma?

Někomu se dost možná nebude dvousetkorunová sleva zdát nijak závratná. Když ale vezmeme v potaz průměrnou cenu „domečkovského" kroužku, která je zhruba 1400 korun (dražší jsou pouze keramika 1600; šerm 2800; aikido 1600 a pletení z pedigu 1800) a při přihlášení dítěte na tři programy z každého odpočteme dvě stovky a poté ještě dvacetiprocentní slevu, vychází nám vlastně jeden kroužek zdarma.

„Letos máme rekord"

Množství aktivit, které „Domeček" nabízí, přesahuje číslo sto. Vybrat si můžete hudbu, přírodovědu, kroužky rukodělné a sportovní, technické, taneční či počítačové (podrobný seznam najdete zde). „Dá se říci, že naše nabídka uspokojí každého," přemýšlí ředitel. „Jsme rádi, že zájem stále narůstá. V tomto roce jsme dokonce zaznamenali rekord v počtu přihlášených dětí. Dosáhli jsme 1200 členů, což je o dvě stě více než vloni. A ačkoliv jsou před námi ještě dva měsíce báječných prázdnin, již nyní máme na příští rok 180 přihlášek," počítá závěrem Märc.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru