Otvice – K nehodě došlo dnes v 14.30 zhruba dvě stě metrů před Otvicemi ve směru z Chomutova. Řidičku osobního vozu Škoda Favorit překvapilo při předjíždění protijedoucí vozidlo, nabourala stejným směrem jedoucí dodávku a posléze do stromu.

policieilu236Alkohol policisté na místě vyloučili

Na místě zasahovali chomutovští profesionální a jirkovští dobrovolní hasiči, lékaři a samozřejmě policisté. Jak k bouračce došlo? „Řidička osobního vozu předjížděla na rovince před Otvicemi dodávkový automobil, a když byla přibližně na jeho úrovni, uviděla v protisměru další auto. Strhla řízení na dodávku (ta nakonec skončila v příkopu – poznámka redakce), náraz ji pravděpodobně rozhodil a ona i s autem nabourala do stromu," popisuje nehodu policejní mluvčí Marie Pivková a dodává, „alkohol byl na místě provedenou dechovou zkouškou u všech zúčastněných vyloučen, další okolnosti nehody jsou v šetření."

Hydraulika v akci

Co se újmy na zdraví týká, tentokrát naštěstí dopadlo vše dobře. Šoférku sice museli z „fáčka" pomocí hydraulického nářadí vyprostit až hasiči, k žádným těžkým zraněním ale nedošlo. „Žena utrpěla poranění lehkého charakteru, po vyproštění byla předána do péče lékařů," uvádí mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Černý den na stejné silnici pokračoval o další hodinu a půl, čtěte zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru