Jirkov – Možnost požádat o půjčku z městského fondu na rekonstrukci bytu či domu vyhlásila jirkovská radnice v únoru letošního roku. Pro žadatele vyhradila ve svém rozpočtu rovný milion korun, ze strany občanů se ale projekt s valným zájmem nesetkal. „Přihlásila se pouze jedna žena, která plánuje zateplit dům. Město jí na renovaci půjčí padesát tisíc korun," uvádí referentka jirkovského městského úřadu Eva Dušková.

uradjirkov236

Klesající tendence

V minulých letech zaznamenala radnice výrazný pokles žádostí, přesto tuto možnost půjčky z fondu rozvoje bydlení nadále každý rok nabízí. „Na jednoho žadatele či jednotlivý dům je možné půjčit ročně maximálně 300 tisíc korun," upřesňuje místostarostka Dana Jurštaková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru