Chomutov – Nad některými zprávami zůstává rozum doslova stát. To, že jsou různé krádeže a loupeže téměř na denním pořádku člověk tak nějak ví a už ho to bohužel ani moc nepřekvapuje. Případ ze soboty ale šokoval i samotné policisty. Sprosté a hnusné zlodějny se totiž dopustili dva nezletilí chlapci, jejich věk bude pravděpodobně kolem osmi let. Za svoji oběť si vybrali jednadevadesátiletou ženu.

podchod195

Tašku ukradli z chodítka

K odpornému činu došlo v pravé poledne na chomutovském sídlišti Písečná (Jirkovská ulice), konkrétně v podchodu pod „třináctkou", spojující zmíněnou lokalitu s nákupním centrem. „Když tudy jednadevadesátiletá seniorka procházela, přistoupili k ní dva hoši s dotazem, kolik prý je hodin. Podle babiččiny výpovědi nebyli chlapci starší osmi let," popisuje událost mluvčí Městské policie Vladimír Valenta. „Ve chvíli, kdy se paní ochotně podívala na hodinky, darebové na nic více nečekali, popadli z jejího chodítka tašku a rychle zmizeli," líčí dál mluvčí.

Pachatelé se zatím nenašli

V ukradené tašce měla babička nejen peněženku s hotovostí a klíče, ale například také brýle, které velmi nutně potřebuje. Na místo přivolaným strážníkům pak otřesená žena udala popis obou lumpů, policisté k věci okamžitě přivolali také státní kolegy. „Ačkoliv zasahující hlídka důkladně prohledala široké okolí, pachatele se zatím nepodařilo dopadnout," uzavírá smutný příběh Valenta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru