Most – Obrovský zájem veřejnosti vyvolala mezinárodní výstava koček na mosteckém zimním stadionu. Začala v sobotu, otevřeno je i v neděli od devíti do sedmnácti hodin. Na výstavní ploše se představují zvířata mnoha plemen od desítek chovatelů. Obdivovat můžete třeba jediného zástupce plemene don-sphynx, který se v Mostě představuje.

Výstava kočičích šampionů na mosteckém zimním stadionu. Foto: www.e-mostecko.cz

Na ušlechtilé kočičí šampiony čeká řada titulů a ocenění. Jejich přednosti hodnotí odborná porota složená ze zahraničních posuzovatelů z Holandska, Rumunska, Izraele, Švédska a Německa. Vstupné na výstavu vyjde dospělého na 60 Kč, děti zaplatí 30 Kč a rodinné vstupné pro čtyřčlennou rodinu bude stát 150 Kč. Parkování na přilehlém parkovišti je zdarma. Pořadatelem akce je Český svaz chovatelů – Sdružení chovatelů koček ve spolupráci s litvínovskou organizací.

Chovatelé mohou na výstavě koupit také řadu doplňků, krmiv a steliv pro své miláčky za zvýhodněné výstavní ceny.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru