Chomutovsko - Pravidelný krimi zápisníček aneb co přinesl uplynulý týden...

policista234Pondělí

Klášterec nad Ohří - Škodu za dva tisíce korun způsobil svým jednáním 31letý obyvatel Klášterce nad Ohří. Ve městě poškodil a vyřadil z provozu telekomunikační zařízení pro šíření signálu mobilního operátora a to tím, že ustříhal přívodní a propojovací kabely, které následně odcizil. Když byl kontrolován policejní hlídkou, ani nezapíral. Nyní se bude zodpovídat z trestného činu poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení, za který mu hrozí v případě odsouzení až tři roky ve vězení.

Úterý

Chomutov - Chomutovští policisté zasahovali na Kadaňské ulici. Na chodníku před domem napadl 19letý mladík ženu. Srazil ji na zem a rány provázely nadávky. Poškozením věcí vznikla ženě škoda za 2 tisíce korun. Provedená dechová zkouška u násilníka potvrdila, že se před napadením posiloval alkoholem. Nadýchal 0,71 promile. Muž byl zadržen, je podezřelý z výtržnictví. Co incident vyprovokovalo, je předmětem dalšího vyšetřování.

Středa

Klášterec nad Ohří - Muž z Klášterce nad Ohří předal hotovost ve výši 150 tisíc korun 50letému místnímu obyvateli. Tem mu slíbil obstarat v sousedním Německu vozidlo Škoda Octavia. K předání peněz došlo před nějakou dobou, ale poškozený auto stále nemá. Od podezřelého nedostal vrácené ani peníze a ke komunikaci mezi nimi dochází pouze prostřednictvím SMS zpráv. Policisté z místního obvodního oddělení skutek vyšetřují jako podvod.

Čtvrtek

Kadaň - 20letý mladík z Kadaně využil návštěvy u známé v Jungmannově ulici a při této příležitosti odcizil klíče od bytu. Společně s dalším mužem ve věku 29let pak vyčkali, až žena odejde a vnikli dovnitř. Sebrali nejen tablet v pouzdře, ale i mobilní telefon, dámskou peněženku s hotovostí, osobní doklady, sluneční brýle a další věci za téměř 11 tisíc korun. Starší z mužů si obvinění z krádeže, porušování domovní svobody a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku již převzal, stejné obvinění čeká i na jeho společníka.

Pátek

Chomutov - Chomutovští policisté pátrali po totožnosti neznámého pachatele, který v minulém týdnu připravil o peníze poškozeného. Ten oznámil, že v ulici Farského, poblíž budovy bývalých lázní, k němu přistoupil neznámý muž a z ruky mu vytrhl hotovost ve výši 4200 korun, které právě přepočítával. Pak z místa utekl na neznámé místo. Policisté vyšetřování krádeže mohli nyní odložit. Zjistili totiž, že muž peníze na neznámém místě ztratil a z důvodu strachu ze své bývalé manželky si krádež vymyslel.

Víkend

Údlice - Včera přijali chomutovští policisté oznámení od muže z Jirkova, že v lesním prostoru nad zahradní kolonií poblíž obce Údlice nalezl předměty, připomínající munici. Policisté místo zajistili a přivolali služebního pyrotechnika. Ten zjistil, že se jedná o dva kusy dělostřeleckého granátu a jeden kus torza nábojnice. Věci na místě zajistil a odvezl k likvidaci. Ke zranění osob ani škodě nedošlo.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru