Jirkov – Chodí zloděj okolo (auta), nedívej se na něho, kdo se na něj koukne.... A jak příběh pokračuje? Koukla se na něj kamera městské policie a bylo hotovo. Auto protentokrát zachráněno, lapka chycen, další překvapení na strážníky ale ještě čekalo.

zlodějvjirkověNejdříve vybral poklice, pak si šel pro auto

Na první pohled „běžný" případ obyčejného zlodějíčka, který se pokouší dostat nějakým způsobem do zaparkovaného vozidla. Před pár dny, ve čtvrt na čtyři ráno, si jeho podezřelého chování všimla kamera v jirkovské Nerudově ulici. Muž obcházel auta, zkoušel dveře a zámky, pod paží čtyři poklice na kola, které si „při práci" na chvíli odložil do nedalekého kontejneru.

Batoh plný překvapení

Když na místo dorazila policejní hlídka, pán ani nezapíral. Krádež poklic okamžitě doznal a pravděpodobně doufal, že tím bude vše vyřešeno. Nebylo. „Strážníkům se něco nezdálo, tak začali prohledávat okolí," říká místostarostka Dana Jurštaková a dodává, „za plotem jednoho z domů pak našli batoh se zajímavým obsahem, objemným svazkem klíčů od aut různých továrních značek."

Asi není těžké odhadnout, k čemu noční chodec batůžek plný klíčů měl, definitivní závěr ale musíme nechat na odbornících. Celý případ nyní řeší obvodní oddělení Policie ČR.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru