Chomutov – Zlodějská drzost a bezostyšnost nezná mezí. Přestávají rozlišovat den a noc, je jim jedno, zda jsou v centru města nebo v odlehlém zákoutí. Tuto smutnou skutečnost pocítila před dvěma dny na vlastní kůži také devětasedmdesátiletá seniorka. Byla napadena a okradena téměř v pravé poledne, po útoku navíc skončila v péči lékařů.

ilustračnípolicieSrazil ženu na zem

K neomalené zlodějně došlo v úterý v Blatenské ulici půl hodiny před polednem. K nic netušící paní přistoupil zezadu zatím neznámý muž, srazil ji na zem, vytrhl z ruky její kabelku a zmizel. Na místo dorazivší lékaři naštěstí neshledali žádná vážnější zranění, přesto starší ženu odvezli k ošetření do chomutovské nemocnice.

Ukradl ji šest stovek

Nehezká příhoda měla svoji dohru ještě týž den odpoledne. Poté, co policisté prohledali místo činu a blízké okolí, našli nedaleko pohozenou odcizenou kabelku. Když posléze vrátili tašku okradené majitelce, zjistili, že krom peněz, v tomto případě šlo o šest set korun, zůstalo vše na svém místě.

Viděli jste něco? Pomozte policii...

A co zloděj? Zatím se po něm intenzivně pátrá. „Jestliže by mohl někdo poskytnout jakoukoliv informaci, vedoucí k dopadení pachatele, nechť zavolá na linku 158 nebo kontaktuje přímo policejní Obvodní oddělení Chomutov město na čísle 974447651," žádá veřejnost o spolupráci policejní mluvčí Marie Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru