Obrovský úspěch březenské starší přípravky! Malí fotbalisté vyhráli letošní okresní přebor
Foto: Jitka Fárová
Sport

Březno u Chomutova – Velká radost zavládla v Březně u Chomutova poté, co fotbalisté ze starší přípravky vyhráli Okresní přebor 2022/23. V pátek 30. června si převzali pohár a zlaté medaile.

„Obrovský kus práce jste tady předvedli, děkujeme, že jste reprezentovali náš okres,“ poděkoval vítězům David Folwarczny z Okresního fotbalového svazu Chomutov. 

„Je to hodně veliký úspěch, protože proti nám soutěží města jako je Klášterec, Ervěnice, takže pro nás je to opravdu obrovský úspěch,“ řekl krátce po slavnostním předání medailí trenér mužstva Jakub Kočan.

Kromě poháru a medailí dostaly děti i dárky od obce. „Chtěla bych poděkovat za to, jak nás úžasně reprezentujete, jak jste skvělý tým, co jste dokázali. Moc si toho vážíme a jsme na vás pyšní,“ poděkovala malým fotbalistům starostka Března Marie Táborská.

Březenská starší přípravka vyhrála okresní přebor poprvé v dlouhé historii. „Mám radost, je to úžasný, jsem ráda, že jsem dala alespoň nějaké góly,“ radovala se v úspěchu fotbalistka Lucie Kdolská. „Mám radost a baví mě moc fotbal,“ dodal její spoluhráč Kája Bertol.

Nové Březno fotbal

Nové Březno fotbal rozcvička

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru