Nejmenší Piráti vyzvali na souboj týmy z Plzně, Varů, Sokolova, Loun a Bíliny. Komu se dařilo nejvíc?
Foto: Jitka Fárová
Sport

Chomutov - V rámci projektu Piráti Development klub se včera utkali hokejisté z Chomutova v nejmladší kategorii Jarní ligy, která se odehrála na ledě místní arény. V kategorii U8 bylo celkem 7 týmů, za Chomutov hrály týmy hned dva.


I přesto, že se jednalo i ty nejmenší hokejisty, hráli s plným nasazením za podpory trenérů i fandících rodičů. Ledová plocha byla rozdělena na tři hřiště. Hrálo se na 3+1 hráčů vždy 15 minut hrubého času. Za faul bylo pokaždé trestné střílení.

Výsledky:
1. místo Pilsen Wolves
2. místo HC Slovan Louny
3. místo HC Energie Karlovy Vary
4. místo Piráti Chomutov 1
5. místo HC Baník Sokolov
6. místo Piráti Chomutov 2
7. místo Draci Bílina

Jarní liga odstartovala na konci května a skončila včera, tedy 25. června. Turnaje se pořádaly pro kategorie U8 až U15 od ročníku narození 2009 do 2016 a sehrály se téměř dvě stovky zápasů. Soutěže se zúčastnily týmy z okolí, západních Čech a také Německa.

IMG 20230626 WA0005

IMG 20230626 WA0001

IMG 20230626 WA0003

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru