Chomutov - Uplynulý víkend probíhal v chomutovském areálu SC 80 Beavers další z dvoudenních turnajů softballového Interpoháru. Turnaje se zúčastnilo osm týmů, které se vzájemně utkaly v základní části a poté bojovaly o umístění a také další pohárové body v nadstavbové části turnaje.

soft17

100% úspěšnost

Celkem se v sobotu a neděli sehrálo dvaadvacet utkání a konečným vítězem se stali chomutovští softbalisté. Po právu, celým turnajem totiž prošli bez jediné porážky, tedy stoprocentně úspěšní.

Dají Beavers pátý štítek?

"B" tým Sportclub 80 BEAVERS Chomutov má letos velmi slušně „našlápnuto" k tomu, aby na pohárový podstavec připevnil svoji pátou vizitku. Bobrům se to podařilo čtyřikrát v řadě, v sezonách 2010 – 2013 a i tento rok se zatím jeví velmi slibně.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru