Most - Extrémní terén, extrémně hodně závodníků, extrémní prašnost, téměř extrémní horko. Takový byl Extrém Bike Most 2014. Skoro tisícovka přihlášených jezdců - profesionálů i rekreačních cyklistů včetně dětí, v sobotu od rána do odpoledních hodin kroužila na tratích okolo Mostu. Prohlédněte si video a fotoreportáž.

Extrém Bike Most 2014.

"Dorazilo nám 980 přihlášek," uvedl ředitel závodu Tomáš Trunschka. S nejdelší dvaasemdesátikilometrovou tratí se ti nejlepší prali více než tři hodiny. Jezdci se během nich museli vyrovnat s úctyhodným převýšením 2 108 metrů. Jako první dorazil do cíle s časem 3:15:39 Jan Jobánek ze Superior Rubena teamu. Druhý Michal Bubílek z Kellys Bike Ranch teamu zaostal necelou minutu. Pro bronz si přijel po další více než půlminutě Michal Kaněra z GHOST-RUBENA racing teamu. Vítěz se podle svých slov v cíli snažil jet si své tempo a získávat vteřiny v technice ve sjezdech.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru