Chomutov – Víte, že v záplavě sportů, které jsou v Chomutově k mání, zde máme také šermíře? Patří pod „Domeček" a sportovci jsou to v celorepublikovém měřítku nadmíru úspěšní. Důkazem budiž jejich březnová účast na dvou velkých turnajích v Praze a Brně.

serm164Jednou zlato, dvakrát stříbro a k tomu bronz, to je reprezentace jako „hrom". Na pražském turnaji v šermu šavlí dosáhli na druhé místo David Jantač v kategorii žáků a na místo třetí David Dyršmíd mezi juniory. V kategorii kadetek se pak Adéla Černajová dostala do eliminace, aby nakonec obsadila osmé místo.

V Brně se zlatilo

Co se nepodařilo v hlavním městě, povedlo se na dalším turnaji v Brně. Na metu nejvyšší tady v kategorii kadetů vystoupal Daniel Nezbeda, bronzový medailista z Prahy David Dyršmíd podpořil úspěch klubu krásným druhým místem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru