Kadaň / Mariánské Lázně – O turnajových úspěších a výsledcích zkušených bojovníků z kadaňského Kosagymu vás pravidelně na našich stránkách informujeme, klub ale sbírá vavříny i s mladými nadějemi. Naposledy tomu tak bylo o uplynulém víkendu v Mariánských Lázních.

kosagym104

Zlato a bronz jednou, stříbřilo se třikrát

Turnaj byl určen výhradně začínajícím fighterům, SK Kosagym na něm byl zastoupen šesticí závodníků a třemi rozhodčími. Kadaňští se ve zdatné konkurenci nenechali nijak zahanbit a vybojovali hned pět skvělých medailí. Jaroslava Markusová dosáhla ve své kategorii na příčku nejvyšší, Alena Krippelová, Adam Juhar a Martin Jakeš brali stříbro, Kuba Pokorný pak medailový den dovršil kovem bronzovým. Poslední ze zúčastněných, Jiří Klaner, zůstal mimo stupně vítězů o pouhé jedno místečko.

V rozhodcovských rolích se v „Mariánkách" představili Kuba Dostál, úspěšná bojovnice Nikola Herejková a „kosagymský" trenér Jiří Černý. Ten dokonce jako hlavní arbitr celý turnaj zaštitoval.

„O víkendu jedeme do Innsbrucku"

„Z výsledků našich mladých máme opravdu radost," říká další z trenérů Jan Jansa a dodává, „nyní se již ale chystáme naopak s našimi nejzkušenějšími závodníky na nadcházející víkend, jedeme do rakouského Innsbrucku na tradiční Světový Pohár - Austrian Clasics -."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru