Chomutov – Šedesát minut naprosto o ničem. Hra bez nápadu, bez šťávy, bez nasazení. Asi nikdo, kdo byl zápasu přítomen, nechápal. Tohle má být boj o záchranu? Kde je doba, kdy Piráti sváděli lítou bitvu o postup do extraligy a jejich zápal byl vidět při každém střídání... Jak trefně poznamenal jeden z fanoušků, cituji, „na to, že se frajeři připravujou na baráž od třetího zápasu sezony, hrajou pěkný ho..o."

olomouc84Čtvrtá prohra v řadě hovoří za vše

Chomutovští fandové se rozdělili na dva tábory. Jeden je naštvaný a druhý vytočený. Člověk nemusí být zrovna velký počtář, aby pochopil, že jsme momentálně v pěkné kaši. Zpackanou sezonu fanoušci hokejistům před baráží odpustili. Éterem letěla povzbuzující smska, lidé věřili a doufali. Dnes odcházeli ze zimáku znechuceni. Po prvních třech výhrách přišla detonace v podobě čtyřzápasového kolapsu. Postupně si na nás smlsli všichni účastníci baráže, z toho Olomouc dvakrát. Nebyly to prohry vysoké, to ale na celé věci zhola nic nemění.

Chtějí oni vůbec?

Možná by to nebylo tak zlé, kdyby fanoušek viděl VÝKON. Kdyby viděl CHTĚNÍ, kdyby viděl ZARPUTILOST po vítězství. Bohužel, nevidí. Došlo to dokonce tak daleko, že i kotel nejvěrnější při dnešní blamáži odměnil hru domácích ohlušujícím pískotem.

Je to zlé, ale ještě ne nejhorší

Samozřejmě, nic není ještě ztraceno. Šance trvá, šance je. My to víme a my bychom chtěli. My jsme ale za plexisklem. Budeme doufat, že to vědí i naši hráči a že udělají všechno proto, abychom příští rok nemuseli chodit na Benátky či Litoměřice.

A co vlastně říci k dnešnímu zápasu?

Chomutov – Olomouc 1:3. Více slov netřeba...

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru