Chomutov – Pouhých devět kol před koncem základní části hokejového extraligového ročníku doplňuje vedení Pirátů hráčský kádr o lotyšského reprezentanta Marise Jasse.

maris

Hrál převážně v Rusku a na Slovensku

Devětadvacetiletý obránce se může pochlubit třemi seniorskými a stejným počtem juniorských startů na světových šampionátech, na klubové úrovni prošel například ruským Dynamem Moskva, Čerepovcem, Togliatti a Nižněkamskem, nastupoval v kádru slovenské Nitry, Skalice či Slovanu Bratislava.

Slávistické zastavení bylo bez bodů

Neznámá není Jassovi ani česká extraliga. Během ročníku 2006/2007 naskočil do 39 zápasů v dresu pražské Slavie. Škarohlídi mohou nyní s úšklebkem konstatovat, že devětatřicet zápasů sice ano, ale všechny komplet bez gólového či bodového úspěchu. To je sice pravda, nemusí to ale nutně znamenat, že stejnou bilanci bude mít i u nás. Marisu Jassovi přejeme v novém, pirátském angažmá, hodně štěstí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru