Lukáš Stehlík to na případný střídavý start do svého domovského klubu nebude mít daleko. Zdroj: Piráti Chomutov
Sport

Chomutov – Před časem se vrátil do rodného Chomutova Jan Svoboda, který doposud nastupoval výhradně v Tipsport extralize nebo Chance lize. Nyní doplnil kádr Pirátů útočník, jehož taktéž čekal vůbec první start ve druhé lize. Na hostování z litvínovské Vervy přišel Lukáš Stehlík, který bude mateřskému klubu k dispozici v rámci střídavých startů.

„Lukáše jsme chtěli už před začátkem sezóny, ale tehdy to ještě nevyšlo, protože přednost dostalo působení v Chance lize. Teď se naskytla možnost, aby nás posílil. Věříme, že potvrdí produktivitu z mládežnických kategorií a bude platný,“ říká na adresu jednadvacetiletého forvarda hlavní trenér a sportovní manažer Martin Pešout.

Lukáš Stehlík má i přes své mládí na kontě už téměř stovku startů a jednatřicet bodů (13+18) v Chance lize a sedmadvacetkrát nastoupil mezi tuzemskou elitou za Litvínov, kde hokejově vyrůstal. V extralize už také jednou skóroval, když 19. září 2021 vyrovnával na 1:1 v Kladně, za které tehdy vstřelil gól i Jaromír Jágr, a přidal tři asistence.

Mladý útočník začínal aktuální ročník v Třebíči, za kterou hrál i v přípravném duelu proti Pirátům. Za Horáckou Slavii odchytal před startem mistrovských soutěží zápas a půl také Martin Altrichter, oba se tak po několika měsících znovu potkají v jedné kabině. Někdejší mládežnický reprezentant následně naskočil v Chance lize do sedmnácti klání.

„Chomutov jsem měl v hlavě delší dobu a jsem rád, že teď se to nakonec sešlo. Zatím tenhle krok hodnotím jenom kladně a doufám, že budeme dál vyhrávat, abychom splnili cíl, který je tu nastavený,“ přibližuje Lukáš Stehlík.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru