Foto zdroj: FCB Fotbal Nové Sedlo
Sport

Nové Sedlo/Spořice - V osmém kole zajížděli sedelští fotbalisté na hřiště Spořic, jejichž hráči měli na kontě 14 bodů, oproti jedenácti sedelským. Sedelští chtěli tímto zápasem odčinit prohru z posledního domácího utkání a udržet tak krok s týmy v horní polovině tabulky.

Od začátku zápasu byli hosté lepším týmem a měli i více šancí. Skórovat se však podařilo těsně před poločasem domácím. Když se k odraženému balónu dostal domácí hráč a střelou ze velkým vápnem otevřel účet zápasu.

V druhém poločase pokračovali hosté ve stejné aktivitě jako v prvním a odměnou jim bylo vyrovnání. Po zahraném rohu v 70. minutě se dostal k míči Břečka a střelou na zadní tyč vyrovnal. Domácí pak měli několik šancí, kdy mohli strhnout vítězství na svou stranu, ale nepodařilo se jim to a tak znovu trestali hosté. V 80.minutě zahrál trestný kop hostující Krejčík. Ovšem trefil prvního hráče a musel rychle spěchat zpátky. Balón se mu podařilo získat, poslal přihrávku na Břečku a ten krásnou přihrávkou za obranu poslal do úniku Kohouta, který se nemýlil a poslal hosty do vedení.

Domácí už se na odpověď nezmohli a sedelští tak získali důležité tři body do tabulky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru