NAPSALI JSTE NÁM: Fotbalisté z Nového Sedla si připsali další výhru
Foto: Karla Skalická
Sport

Nové Sedlo - Sedmým kolem pokračovala soutěž 1.A třídy Ústeckého kraje. Sedleští fotbalisté hostili na svém hřišti nováčka soutěže Strupčice.

Od začátku utkání byli domácí jasně lepším týmem a hned ve 3.minutě otevřel domácí Kohout scóre utkání. Další domácí trefu přidal v 19. minutě kapitán domácích Paul. Ve 35. minutě vstřelil svůj druhý gól Kohout a do kabin se šlo za stavu 3:0 pro domácí.

Do druhého poločasu nastoupili hosté mnohem aktivněji, ale i přes veškerou snahu se jim snížit nepodařilo. Naopak v 58. minutě se trefil kanonýr Melichar a hosté už na zápas rezignovali. V 87. minutě se trefil za domácí ještě Sitár a hosté tak odjeli s debaklem 5:0.

Děkujeme všem fanouškům, kteří nás podporují a zveme je na další domácí utkání, které se odehraje v sobotu 30.9. od 10:15 na hřišti v Novém Sedle.

 

2609fotbal1

2609fotbal2

2609fotbal4

2609fotbal5

Foto Karla Skalická

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru