Nechranice - Plachetnice se ve středu hodinu po poledni převrhla na přehradě Nechranice u obce Březno. Jeden muž skončil "přes palubu", v chladné vodě utrpěl podchlazení. Vylovili ho pracovníci povodí.

"Na linku tísňového volání bylo hlášeno převrácení plachetnice a pád člověka do vody Nechranické nádrže u obce Březno – Nechranice," uvedl mluvčí hasičů v Ústeckém kraji Lukáš Marvan. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Chomutova se člunem.

"Podchlazeného muže vytáhla z vody posádka lodi Povodí Ohře ještě před příjezdem hasičské jednotky na místo. Hasiči po té dotáhli převrácenou plachetnici do doku," dodal k zásahu Lukáš Marvan.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru