Chomutov – Chomutovští policisté prožili rušné nedělní dopoledne. V areálu nemocnice hledali „dobrodruha", ohrožujícího své okolí pistolí. O pomoc si zavolali sami lékaři.

Sedm hlídek Policie České republiky a jedna Městských strážníků. Tolik mužů zákona zaměstnal člověk, o jehož zdravotním stavu by se vcelku úspěšně dalo pochybovat. Policisté strávili v nemocničním areálu jednu celou hodinu, než se jim podařilo ozbrojeného muže najít. V tuto chvíli samozřejmě nikdo netušil, že se jedná o dětskou hračku.

Když ho dopadli, zbraň už neměl

Na podezřelého muže upozornila lékařka z chirurgické ambulance. „Dostali jsme hlášení, že se v prostorách nemocnice pohybuje ozbrojený muž. Jak bylo později zjištěno, jednalo se o sedmatřicetiletého Chomutovana," uvádí policejní mluvčí Jana Matonohová a pokračuje, „když se hlídkám podařilo muže zajistit, žádná zbraň u něho ale nalezena nebyla."

Vše se vysvětlilo až při pozdějším výslechu. Teprve tehdy kápl „vykutálený šprýmař" božskou, policistům uvedl, že se jednalo o plastovou hračku a ukázal i místo, kde ji odhodil. „Co vedlo muže k jeho jednání, zatím nevíme. Celý případ bude pravděpodobně řešen jako výtržnictví," dodala ještě mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru