Bílina – Sněhová pokrývka, azurové nebe, historické budovy. Podívejte se na zimní nádheru v areálu Kyselka v Bílině. A udělejte si tam třeba procházku.

Toto je 360° fotografie. Fotku si můžete prohlížet tažením myši či prstu po dotykové obrazovce nebo nakláněním vašeho mobilního telefonu či tabletu.


V areálu Bílinská kyselka vás čeká komplexní sestava rekonstruovaných budov knížecího obchodního a průmyslového ředitelství zřídel, lázeňské budovy, mohutný lázeňský lesopark s arboretem, lesní amfiteátr s digitálním kinem, minigolf, lázeňský restaurant, velké koupaliště, tenis, fotbalové hřiště, atletický stadion a informační stezka.

V blízké době se připravuje muzeum mineralogie a těžby nerostů a také muzeum nejznámější železnice Rakousko-Uherské monarchie a nejbohatší soukromé společnosti ve střední evropě, Aussiger-Teplitzer Eisenbahn.

Historii stáčení Bílinské kyselky můžeme datovat už do 16. století, kdy Bílinský hrad vlastnil známý šlechtický rod Lobkoviců. Již v této době začal stoupat věhlas Bílinské kyselky stáčené do hliněných džbánků, které putovaly do řady evropských zemí.

1801kyselkaweb

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru