Panenský Týnec - Tajemné místo láká svatebčany, umělce, psychotroniky, léčitele, hledače pokladů i turisty, kteří milují tajemství a záhady. Návštěvníci odtud odcházejí nabiti pozitivní energií. Projděte si s námi v jedinečném 360° videu nedostavěný gotický chrám v Panenském Týnci na Lounsku. Ve videu se můžete rozhlížet kolem dokola, znovu a znovu. Jako byste sami byli na místě. Náš speciálně zaměřený kanál na youtube můžete odebírat ZDE.

360° video není zatím podporováno v prohlížečích v mobilních telefonech. Video si můžete prohlédnout v počítači, v naší aplikaci pro zařízení Android či jej otevřete přímo v aplikaci Youtube. Pro prohlédnutí videa stačí táhnout myší či prstem po obrazu videa kamkoliv do stran, ten úplně nejlepší zážitek na vás čeká při užívání brýlí pro virtuální realitu, třeba snadno dostupných Google CardBoard.

Video bylo natočeno kamerou 360fly, která je již dostupná i na našem trhu (více o kameře zde).


Nedokončený chrám Panny Marie skrývá několik záhad. Údajně stojí na silné léčivé zóně, která odstraňuje deprese, přináší do života optimismus a radost. Chrám v Panenském Týnci se stal v roce 2014 v anketě DestinaCZE, vyhlášené agenturou Czechtourism, absolutním vítězem a tedy destinací roku 2014 s více než 22 tisíci hlasy.

Naše další 360° videa si můžete prohlédnout zde:

[article]4672[/article]

[article]4610[/article]

[article]4608[/article]

 

Zaujalo vás zpracování videa 360° kamerou? Rádi byste si stejným způsobem prohlédli i další zajímavosti? Napište nám své tipy, co pro vás můžeme natočit ;) Pište na adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru