Chomutov - Cestovat, plackovat, pouštět draky či uspávat ježky mohou lidé v Chomutově. Pro malé i velké jsou v nejbližších dnech nachystané akce, které zabaví všechny, co se neradi nudí.

O víkendu, v sobotu 25. října, zaplní skanzen Stará Ves placky. Na všechny způsoby je začnou návštěvníci připravovat ve dvě hodiny odpoledne a nebude nouze ani o ochutnávky či učení se novým postupům. Ty nejlepší budou navíc oceněny. Kromě toho si lidé mohou upéct buřty i poslechnout si muziku.

V neděli bude den patřit drakům. Ale nejen devítihlavé saně se budou vznášet ve vzduchu, organizátoři Drakiády Open v Domovince se těší i na různá letadélka, ptáky a další podomácku vyrobená vznášedla. Ten správný vítr začne vát ve dvě hodiny odpoledne.

Zajímavé akce se chystají i na listopad. Například druhá sobota v měsíci bude patřit ježkům. V Podkrušnohorském zooparku je budou uspávat účastníci Rodinného zápolení, kam jsou zvání návštěvníci z celého kraje. .

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru