Praha - Všechny jsou krásné, každá je jiná, každá výjimečná. Vyhrát ale může jen jedna! Jedenáctý ročník jediné národní soutěže krásy Česká Miss se blíží do finále, kdy se jedna z deseti finalistek stane novou královnou krásy a převezme žezlo po úřadující Gabriele Frankové.

Foto: Česká Miss 2015/Navarafoto.cz

Držitelku titulu Česká Miss 2015 vybere odborná porota v přímém přenosu. O dívkách, kterým připadne korunka Česká Miss World 2015 a Česká Miss Earth 2015, rozhodnou svými hlasy diváci. Hlasovat mohou formou SMS nebo na internetu.

Hlasování pro Česká Miss World 2015 a Česká Miss Earth 2015 začne prostřednictvím pořadů FTV Prima. Internetové hlasování bude odstartováno v neděli 8. března v pořadu VIP zprávy, SMS hlasování bude spuštěno v pondělí 16. března v TOP STAR magazínu.

Hlavní tituly doplňuje ještě volba fanoušků a posluchačů. Na internetových stránkách rádia Frekvence 1 mohou posluchači hlasovat o dívce s titulem Česká Miss posluchačů rádia Frekvence 1 2015. Facebookoví fanoušci značky Dermacol zvolí držitelku titulu Česká Miss Tvář 2015. O tom, která z desítky finalistek má nejhezčí úsměv, již teď rozhodují prostřednictvím Facebooku fanoušci značky Signal a udělí jí titul Česká Miss Úsměv 2015. Hlasování na známé sociální síti využívá i značka Fashion Island - její fanoušci vyberou 5 adeptek na titul Česká Miss Bikiny 2015, ze kterých nakonec vítězku zvolí odborná porota.

Přímý přenos finále soutěže Česká Miss 2015 z Fóra Karlín vysílá FTV Prima v sobotu 28. března 2015 ve 20.15.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru