Most - Zahradní jezírka jsou v současnosti oblíbeným prvkem každé zahrady. Pokud hledáte místo, kde jsou připraveni nejen poradit, ale být také nápomocni s návrhem na realizaci zahradního či koupacího jezírka, navštivte firmu Jezírka - Zahrady. Více o ní se dozvíte ve videoreportáži.

Firma provádí realizaci vodních fontán, kašen, vodo-světelných efektů. Má tým vyškolených pracovníků, kteří jsou schopni z vaší zahrady vytvořit kouzelný svět vody, kde si můžete dopřát oddech.

Okrasná a koupací jezírka

V případě zájmu o realizaci okrasného jezírka, nebo koupacího jezírka, neváhejte společnost kontaktovat. Webové stránky jsou www.jezirka-zahrada.cz. V jejích referenčních zakázkách najdete mnoho inspirativních příkladů, již hotových okrasných jezírek i koupacích jezírek.

Prodej KOI kaprů pro zahradní jezírka

Pracovníci společnosti Jezírka - Zahrady jsou schopni  přesně naplánovat a postavit jakékoliv zahradní jezírko na klíč, nebo  mohou zrealizovat fontánu, kašnu. Jsou připraveni vám nabídnout širokou škálu barevných variant (od těch nejmenších až po JUMBO KOI). Koi kapři a další okrasné ryby znamenají oživení pro všechna zahradní jezírka.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru