Ilustrační foto
Zajímavosti

Pokud se chcete letos blýsknout, můžete do vašich šatníků zakomponovat kovbojské boty. Na následujících řádcích se zaměříme na to, jak tento trendy model obuvi vkusně sladit s šaty nejrůznějších délek. Ke kovbojským botám se hodí i různé sukně a legíny nebo rifle. I o tom si povíme něco málo v závěru našeho článku. Čtěte a pojďte se inspirovat s námi!

Jak nosit kovbojské boty ke krátkým šatům?

Stylové kovbojské boty dámské mohou mít mnoho podob. Teď se podíváme na ty modely, které vám budou slušet ke krátkým šatům. Ke krátce střiženým šatům vám to bude slušet ve vyšších kovbojských botách. Volit můžete modely na robustní platformě, ale také na ploché podrážce. U rovné podrážky se vždy zaměřte na to, aby byly kovbojské boty dobře odpružené a správně tak tlumily dopady chodidel při kontaktu se zemí. Vyhýbat se nemusíte ani kouskům s dekorativními prvky. Ty jsou pro kovbojské boty jako stvořené. Vsadit můžete na nejrůznější ornamenty, ale také na korálky nebo na tkaničky v podobě kožených šňůrek. Kovbojské boty, které se hodí ke krátkým šatům, najdete také na oblíbeném e-shopu CCC. Tady si stylovou obuv vybere i ta nejnáročnější ženy či slečna.

Hodí se kovbojské boty i k delším šatům?

Trendy kovbojské boty se rozhodně hodí i k delším střihům šatů. Vsadit můžete např. na dlouhé pletené šaty ke kotníkům. U delších šatů se můžete zaměřit na kovbojské boty, které mají zdobenou špičku. Ta totiž v outfitu perfektně vynikne. Módní kovbojské boty, které zapadnou do outfitů s delšími šaty mohou ženy nakupovat i v kamenné prodejně CCC. Zde si můžete vybírat z širokého sortimentu kovbojských bot. Kovbojské boty k delším šatům mohou mít i nižší podobu. Vysoké kozačky nad kolena patří spíše k legínám nebo k krátce střiženým šatům. V outfitech s dlouhými šaty by totiž kozačky nad kolena zrovna nevynikly. Budete-li se při výběru outfitu s šaty řídit výše zmíněnými módními pravidly, určitě nešlápnete vedle. Ke kovbojským šatům se hodí např. pletené šaty nebo šaty s volánky. Volit můžete i kousky s rafinovanými průstřihy.

S jakými šaty nejlépe kombinovat kovbojské boty nad kolena?

Vybereme-li si do našeho outfitu vyšší kovbojské boty nad kolena, můžeme s nimi kromě legín a riflí se zúženou nohavicí kombinovat i šaty s minisukní. Díky zmíněnému oblečení totiž vyniknou dámské vyšší kovbojské boty nad kolena v celé své kráse. Vybírat si můžete minimalistické hladké, ale i stylové semišové modely kovbojské obuvi. K hodně zdobeným šatům se perfektně hodí minimalistické kovbojské boty v jednobarevném a v hladkém provedení. Naopak k méně dekorovaným šatům si můžete dovolit nosit i zdobenější kovbojské boty nad kolena s nejrůznějšími korálky či např. s třásněmi. I v outfitech s kovbojskými botami nad kolena se musíme řídit pravidlem, které říká, že méně znamená mnohdy více. Příliš vzorů a motivů v jednom outfitu by mohlo působit nesourodým a až chaotickým dojmem. Stylové kovbojské boty nad kolena jsou dámám k mání i u prodejce CCC. Vybírat si tu můžete kovbojské kousky online i v kamenných prodejnách. Dámské kovbojské boty nad kolena jsou samy o sobě výrazné a bezpochyby se stanou ozdobou vašeho šatníku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru