Klasické boty, které nesmí chybět ve vašem šatníku.
Zajímavosti

Jestliže hledáte vhodné boty do kapsulového šatníku, vsaďte letos na černé dámské kozačky. To je totiž sázka na jistotu. Černých dámských kozaček je však na trhu velké množství. Pokud nejste zrovna módní guru, nemusíte zoufat. Na následujících řádcích si o trendy modelech povíme vše podstatné. Proto čtěte a nechte se inspirovat společně s námi.

Proč si pořídit černé kozačky a komu budou slušet?

Dámské černé kozačky jsou tu pro všechny milovnice módy. Černá je totiž barva univerzální, která z módy nevychází. Černé kozačky pak ocení ženy, které mají silnější lýtka. Černá barva totiž umí i opticky zúžit vybrané partie. Černé kozačky pro ženy pak zapadnou do všech kapsulových šatníků. Jejich výhodou je i to, že je mohou dámy nosit do outfitů v různém stylu. Hodí se totiž do každodenních, ale také do svátečních nebo do business outfitů. Černé kozačky pro dámy jsou k mání ženám všech věkových kategorií. V módě se mluví o tzv. must have kousku, který by neměl chybět v šatníku žádné moderní slečně či ženě. Stylové černé kozačky v různém provedení jsou dámám k dispozici také na oblíbeném e-shopu CCC. Tady si přijde na své i ta nejnáročnější z vás. Černé kozačky lze kombinovat i do pestrobarevných outfitů. O stylizaci černých kozaček v trendy outfitech si povíme více níže. Inspirace na vás už čeká!

Podle jakých parametrů vybrat letošní černé kozačky? 

V letošní sezóně budou in černé kozačky s plochou podrážkou, ale i modely na podpatcích. Záleží tedy na vás a na vašich preferencích. Na každodenní nošení jistě oceníte kožené kousky, které jsou nejen vysoce módní, ale také skvěle odolné. Samozřejmě za předpokladu, budete-li se o ně dobře starat. Do vaší výbavy si tak ke kožené obuvi pořiďte i kvalitní impregnaci, ochranný krém v neutrální barvě a čistící pěnu, pastu nebo gel. Impregnace chrání boty před deštěm i před sněhem. Ochranný krém zase pomáhá předcházet oděrkám. Čistící prostředek na kožené boty oceníte v tom případě, že si je umažete. Černé kozačky mohou disponovat také dekorativními prvky. In budou např. kousky s třpytivou sponou. Ty pak ženy lehce sladí i se svými stříbrnými nebo se zlatými šperky. Toužíte-li po kožených kozačkách, můžete volit modely z hladké i z broušené kůže. Na podzim budou hrát prim zejména semišové kousky. V zimě pak letos vítězí černé kozačky v hladkém provedení. Kvalitní modely černých dámských kozaček můžete sehnat také v kamenných prodejnách CCC. Výběr je tady široký a ceny příjemně nízké.

K jakému dalšímu oblečení nosit letos černé dámské kozačky?

Dámské černé kozačky mají tu výhodu, že je mohou dámy sladit s různě barevným oblečením. Letos budou trendy zejména kalhoty s vysokým pasem a s rozšířenou nohavicí. Tento trend se do módy cyklicky vrací a právě teď je čas na to, abychom ho oprášily. Černé kozačky mohou ženy nazout i k módní košili v károvaném vzoru. In budou i kardigany a delší kabáty. Ty by však měly nosit zejména slečny a dámy s vyšší postavou. Černé kozačky jsou pak jako stvořené k prošívaným bundám. Trendy modely černých kozaček můžete vybírat i u prodejce CCC. Tady s výběrem módních kousků nemůžete šlápnout vedle.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru