Není pochyb o tom, že mikina je velmi módním prvkem ženského šatníku.
Zajímavosti

Není pochyb o tom, že mikina je velmi módním prvkem ženského šatníku. Je dobré se o této tématice dozvědět více a seznámit se se základními modely mikin. Díky tomu si můžete vybrat ten nejlepší outfit pro své potřeby.

Hladká mikina

Mezi různými typy dámských mikin lze především rozlišit mikiny s hladkou strukturou. Jsou velmi univerzální, a proto si získávají dostatečnou popularitu mezi ženami různého věku a postavy. Kromě toho lze hladké mikiny snadno nosit na různé příležitosti a kombinovat je s různými stylizacemi. Skvěle se osvědčí jak při každodenním nošení, tak i při práci.

Mikina se vzorem

Dalším modelem mikiny, který je oblíbený mezi ženami, je mikina se vzorem. Vzorované mikiny jsou vizuálně atraktivní a upoutávají pozornost. Proto se skvěle hodí pro ženy, které chtějí upoutat pozornost okolí. V dnešní době jsou velmi módní mikiny s rostlinnými motivy a zvířecími potisky. Určitě budou ideálním prvkem outfitu.

Mikina s nápisy

Velmi dobrým výběrem je také mikina s nápisy. Tento model mikiny se skvěle hodí pro všechny ženy se štíhlou postavou, protože dokonale vyrovnává jejich proporce. Zvětšení horní části těla je možné díky použití dostatečně velkých potisků na mikinách, které mohou být například v podobě nápisů nebo různých citátů. V tomto případě se nejlépe osvědčí mikiny v univerzálních, jednoduchých barvách. Všechny nápisy na nich budou dobře viditelné.

Rozepínací mikina

Rozepínací mikina je dalším populárním modelem oděvu pro ženy. Rozepínací mikiny se hodí pro ženy různých typů postav, protože vizuálně zjemňují siluetu. Toto zjemnění je zvláště viditelné, když si vybíráte mikiny v tlumených barvách, které jsou tmavší. Doporučuje také vyhnout se dalším vzorům, které by mohly nevýhodně rozšířit postavu.

Mikina s kapucí

Mezi funkčními modely mikin lze vyzdvihnout mikinu s kapucí, která se skvěle hodí pro každodenní aktivity ve městě. Nicméně lze ji také úspěšně používat při různých sportovních aktivitách, protože je velmi univerzální. Dámská mikina s kapucí je vhodná pro téměř každou příležitost. Měla byste zvážit tuto možnost.

Mikina s doplňky

V dnešní době jsou také velmi módní mikiny s různými doplňky. Mezi ně lze například zařadit atraktivní nášivky nebo jednotlivé prvky v kontrastních barvách. Můžete také úspěšně zvolit takové řešení jako asymetrický zip na mikině. Díky tomu získá zvolená mikina unikátní charakter a bude lépe vyhovovat její majitelce. Mějte tuto možnost na paměti při výběru nejvhodnějšího modelu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru