Outfity připravené na tenisky: Dokonalá koordinace
Zdroj: PRM
Zajímavosti

Již dávno neplatí, že by se tenisky hodily pouze ke sportovním outfitům. Čím dál častěji ženy i muži obouvají tzv. sneakers i k formálnějším modelům. S čím tenisky nejen během podzimu ideálně kombinovat a docílit tak líbivé kombinace? Nechte se inspirovat našimi tipy.

Tenisky, džíny a sako: Jak na to?

Jestli lze nějakou kombinaci považovat za skutečně nerozlučnou dvojku, pak jsou to jednoznačně džíny a tenisky! Když se k tomu navíc přidá sako, je to doslova módní fantazie. 

Plánujete si obléknout džíny a sako do práce? V ideálním případě zapomeňte na džíny s dírami a nejrůznějšími aplikacemi. Naopak dejte přednost spíše neutrálním a nadčasovým džínám, které doplníte košilí a lehce oversized sakem, jež je poslední dobou trendy. Pomyslný šmrnc outfitu dodejte teniskami s rovnou podrážkou, které působí dostatečně elegantně, ale přitom celý model příjemně rozzáří. Do práce volte kvalitní tenisky s rovnou podrážkou v bílé či černé barvě. Chybu nikdy nemůžete udělat s koženými teniskami. V těch se mimo jiné budete cítit jako v domácích bačkorách i po celodenním stání či chození. 

V opačném případě, tedy pokud se chystáte ven s kamarádkou, si klidně oblečte méně formální džíny, tričko s nápisem, volnější sako a tzv. ugly sneakers. Trend robustních tenisek je stále populárnější a pro volnočasové aktivity jsou podobné boty doslova jako stvořené. 

Obleky, kostýmy a tenisky? Proč ne?!

Ještě před pár lety si mnoho žen neumělo představit, že si tenisky oblečou k sukni nebo šatům. Dnes se tomu tak děje zcela běžně. V posledních sezonách kromě toho ženy oblékají kecky také k méně formálním kalhotovým kostýmům. Zatímco s lodičkami takový outfit působí prudce elegantně a hodí se zejména pro business povinnosti, v teniskách a dámském obleku v lehce volnějším střihu se ženy nemusí bát vyjít na večeři i do města. V tomto případě dejte opět přednost teniskám s rovnou podrážkou v kožené nebo textilní variantě. 

Kombinace kalhot a saka ve stejném odstínu je jedním z největších trendů letošního roku. Tenisky podobný outfit dokonale doplní, a pokud navíc zvolíte menší kabelku do ruky a vhodné doplňky v podobě náušnic či hodinek, na ulici se v davu rozhodně neztratíte. Ať už byste v tomto případě raději sáhla po látkových keckách v neutrální barvě nebo kožených teniskách s metalickými detaily, internetový obchod PRM má řešení pro všechny! Stačí si jen vybrat. 

Jaké tenisky nejlépe sluší podzimu?

Podzim se z hlediska módy řadí mezi nejoblíbenější měsíc, jelikož nabízí nespočet fashion kombinací. Pokud se ani během podzimu nechcete oblíbených tenisek vzdát, existuje řada modelů, které se hodí i k tradičním podzimním outfitům. 

Například nestárnoucí trenčkot a výraznější tenisky jsou neodolatelnou kombinací do deště i do sucha. Naprosto perfektně vypadají tenisky i s dalšími podzimními outfity. Tradiční kožené legíny a koženou bundu s kožešinou nejlépe doplní robustnější tenisky v tmavší barvě. K midi šatům s květinovými vzory a saku lze obout barevnější tenisky, které do podzimních dnů vnesou trochu barev. Opomenout nesmíme ani midi úpletové sukně ve světlé nebo khaki barvě, bez kterých si letošní podzim nelze představit. Těm to nejvíce sluší s elegantními teniskami s perličkami či blyštivými kamínky. Chybu v tomto případě neuděláte ani s teniskami na platformě, která vás opticky udělá vyšší. Vhodné jsou pro podzim také kotníkové tenisky. 

Ať už tedy dáváte přednost elegantnímu, sportovnímu či streetovému stylu, s teniskami nemůžete nikdy šlápnout vedle!

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru