ROZHOVOR: Dominik Chabr z Mostu, nejkrásnější muž planety, natáčel a fotil se slavnou filmovou hvězdou Chrisem Hemsworthem. Prozradil, jak vše probíhalo
Foto: archiv Dominika Chabra
Lidé

Most/Praha – 28letý Dominik Chabr z Mostu vybojoval 3. místo v soutěži Muž roku 2021. Letos vyhrál mezinárodní soutěž na Bali Man Of The Year 2022.

Od té doby se mu pracovní nabídky jenom hrnou. Před několika měsíci dostal nabídku fotit produkty firmy Hugo Boss, a to navíc se známým australským hercem Chrisem Hemsworthem. Ten hrál například ve filmu Avengers nebo sérii Thor.

Dominiku, jak jste se k nabídce natáčení a focení pro Hugo Boss dostal?

Moje agentura mi poslala tuto nabídku a poté už jsem vše řešil s jejich produkcí ohledně místa a času. V pondělí 14. března na 8 hodinu ráno jsem musel být v Praze na Barrandově a tam se natáčelo až do středy 16. března.

Popište, jak vše probíhalo?

Na začátku jsme si tam vše prošli, abychom věděli kdo kde je. Měl jsem tam i svoji místnost na odpočinek. Staraly se o mě hned 3 slečny. Dvě měly na starosti vzhled a jedna oblečení. Protože jsem fotil produkty Hugo Boss, staraly se hlavně o moje ruce, které budou vidět všude. Ruce mi upravovaly asi hodinu, aby vše bylo dokonalé a vypadalo to dobře na natáčení a focení. Ale staraly se o mě i během focení. Prakticky neustále.
Ještě než začalo samotné focení, tak jsem musel jít s rukama na schválení za manažery Hugo Boss. Ti byli spokojení a odsouhlasili, že je vše v pořádku.

2810chabrkz2 1

Většina lidí má představu, že vás jenom upraví, vyfotí se pak pár fotek a je hotovo. Je to opravdu tak?

Rozhodně není. Je to velká dřina. Než se vše jenom připraví a nazkouší, trvá to několik hodin. Jenom testy na focení s produkty trvaly dlouho. Když bylo vše nastavené, tak jsme měli chvíli pauzu na oběd. O vše tam bylo postaráno, byl tam velký catering.

Jak to probíhalo dál?

Po obědě jsme si tedy vzali věci od něj a oblékl jsem se do nich, holky mě upravovaly a šlo se fotit. Fotili jsme parfémy, které vyjdou na trh a byli spokojení všichni. Dokonce říkali, že je problém nafotit dobře ruce, protože to trvá dlouho a ne vždy se to dobře provede. Takže i já jsem byl překvapený, že se vše vydařilo. Ti manažeři to tam pak hned schvalovali, jestli je to dobry nebo ne a vše dobrý, tak jsem byl rád. Říkal jsem si, zlaté české ručičky. A takto to probíhalo to focení a natáčení a končilo se vždy až večer okolo 17-18 hod.

2810chabrkz3

Pracoval jste se slavnou filmovou hvězdou. Jaké to bylo?

Všude bylo hodně lidí, hlavně okolo Chrise. Fotil hned vedle mě a potkali jsme se, protože mi předával věci a pro mě to byl zážitek na celý život. Vidět hollywoodskou hvězdu a pracovat s ní, to se každému nepoštěstí. Tak jsem ho pozdravil a sledoval jsem ho, když natáčel nebo fotil, jsou to velké zkušenosti k nezaplacení. Chtěl jsem se co nejvíce od něj přiučit, protože v tom modelingu se pohybuji a každá zkušenost je dobrá. Viděl jsem se tam s ním vícekrát, takže jsme se nepřehlédli. Úsměvné bylo, že jednou jsme měli na sobě oba dva stejnou mikinu, tak jsme na sebe koukali a smáli se.

I když bylo málo času, přeci jenom jste Chrise měl možnost vidět, sledovat ho při práci. Jaký je člověk? Je skromný nebo naopak je to herec s hvězdnými manýry?

Byl to zážitek, protože takovou hvězdu vidíte jen v TV a teď vedle něj stojíte a máte možnost s nim pracovat. Jak jsem již říkal, koukali jsme na sebe, protože oba jsme měli stejné mikiny od Bosse, tak jsme museli zkontrolovat, jak nám to sluší.
Jinak je Chris profesionál, koukal jsem často, co dělá při práci, snažil jsem se okoukat toho co nejvíce. Program byl nabitý, ale když byl čas, tak jsem sledoval co a jak dělá. K lidem se choval slušně a byl i vtipný, takže určitě to není člověk, který by byl namyšlený. Chrise sleduji delší dobu a jsem rád, že jsem měl tuhle možnost a potvrdilo se mi, že je opravdu hodný, normální a člověk se smyslem pro humor.

2810chabrkz2 2

Byl to pro vás zážitek takováhle práce?

Bylo to celé moc fajn. Poznal jsem zase spoustu zajímavých lidi a mohl dělat s takhle velkou značkou.

Jak jsem už říkala, teď jste na roztrhání, pracovní nabídky se jenom hrnou. Prozradíte, jestli vás v nejbližší době čeká nějaká práce nebo setkání s podobnou hvězdou jako je Chris?

Do konce roku mám ještě hodně plánů, budu například vydávat dva charitativní kalendáře. Čeká mě spousty akcí a příští rok se opět vydám na Bali a do dalších zemí, které jsem procestoval. Mým momentálním cílem je prorazit v zahraničí.

Hollywoodský sympaťák Chris Hemsworth natáčel minulý rok i v České republice, konkrétně na Chomutovsku. O natáčení jsme informovali ZDE.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru