Notorický zloděj kol z Chomutova má na svědomí další krádež! Tentokrát šel ale po něčem úplně jiném
ilustrační foto
Lidé

Chomutov - Další krádež měl podle zjištění policistů spáchat 56letý recidivista z Chomutova, který byl opakovaně stíhán a souzen pro majetkovou trestnou činnost.

Policisté o něm informovali už v září i říjnu v souvislosti s krádežemi jízdních kol. V tomto měsíci byl obviněn z další krádeže, tentokrát nešlo o kola, ale o vloupání do chatky v zahrádkářské kolonii.

"K vloupání došlo koncem října v Chomutově a z rekreačního objektu si původně neznámý pachatel odnesl 3 láhve vína, 5 piv, sušenky a zahradnické nůžky. Škoda na odcizených věcech byla sice minimální, při vloupání však došlo k poškození dveří, okna a omítky, takže celková škoda dosáhla částky téměř 10 tisíc korun," uvedla blíže policejní mluvčí Miroslava Glogovská. 

Díky vyhodnocení zajištěných stop kriminalisté zjistili, že v chatce řádil právě zmíněný Chomutovan. Vyšetřovatel ho tedy obvinil z trestného činu krádeže. Obvinění si dotyčný převzal ve věznici, kam ho soud poslal kvůli předchozí majetkové trestné činnosti. Podle zákona mu hrozí až osmiletý trest.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru