Donáškové služby frčí! Mladý pár přišel s rozvozem alkoholu
Foto: www.napajedlo.cz
Lidé

Chomutov - Znáte to, večírek v plném proudu a najednou něco dojde. Co teď s tím? Mladá, sympatická dvojice se rozhodla tento problém vyřešit a přišli s nápadem rozvozu alkoholických a nealkoholických nápojů.

Dominika je původem z Chomutova, kde bydlela až do svých 20 let, než se odstěhovala za přítelem Petrem, který žil v Lounech. Společně budují jejich „party rozvoz“ v obou těchto městech jako odkaz na svá rodiště. „Chceme pozvednout služby v Ústeckém kraji, potažmo v našich krásných rodných městech na vyšší úroveň.“ říká Petr. Společně tedy v této nelehké době usilují o to, aby se lidé dobře bavili bez stresu a bez obtíží.

Dominika popisuje výhody jejich služby: „Lidé si nás volají už dopředu, s tím, že se jim nechce do obchodu, a vědí, že máme ceny srovnatelné s běžnými supermarkety. Nebo například lidé na vesnicích tuto službu velice oceňují, jelikož obchody na vesnicích zavírají poměrně brzy, a když nemáte zásoby, tak jediné, co Vám zbude, je zavolat si nás.“

Služba Napajedlo party support zahrnuje rozvoz alkoholických a nealkoholických nápojů, různých pochutin jako brambůrků, pizzy, popcornu a dalších snacků, balónků, dekorací a společenských her.

Napajedlo také nabízí komisní prodej alkoholu pro oslavy a svatby, kde Vám vypracují individuální cenovou nabídku, dle Vašich požadavků a co nevypijete, můžete vrátit zpátky. Na léto plánují spustit party půjčovnu, ve které si budete moct vypůjčit grily, výčepní zařízení a jiné nezbytnosti pro Vaší party, jako stany nebo stoly a židle.

Napajedlo rozváží převážně ve večerních a nočních hodinách, ovšem pokud si budete chtít objednat dřív, stačí zavolat a určitě se s nimi domluvíte. Službu provozují v Chomutově, Lounech a okolních obcích.

Objednat si můžete na webových stránkách: www.napajedlo.cz, či na telefonním čísle: +420 725 076 431. Mají také facebookové stránky Napajedlo a instagramový profil Napajedlo_party_support, kde můžete sledovat novinky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru