Opravdu se stalo: Muž v Tescu vážil nářadí a plíny jako cibuli
Ilustrační foto
Lidé

Jirkov - Ke kurióznímu případu vyjížděli strážníci jirkovské městské policie v odpoledních hodinách do Tesca. Ochranka tam zadržela pachatele, jehož počínání neuniklo prodavačce, která v tu dobu měla dohled u samoobslužných pokladen.

Zaměstnankyně si všimla toho, jak si tam podivný zákazník navážil a naúčtoval elektrickou vrtačku a elektrickou pilu Reikel, pleny Pampers a žvýkačky Airwaves v celkové hodnotě 2 561 korun jako cibuli. Po zaplacení chtěl se zbožím odejít.

Přistižený mladík nedokázal prokázat svou totožnost, tvrdil jen, že bydlí v Mostě u své přítelkyně, ale že neví přesně kde, protože tam prý nezná ulice. A tak ho strážníci předvedli na služebnu Policie ČR. Tam zjistili, že jde o sedmnáctiletého Mostečana.

Mladistvý dostal za tento čin pokutu 2 500 korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru