Chomutovan sedl za volant pod vlivem kokainu! Strážníci ho už dobře znají
ilustrační foto: CC0
Lidé

Karlovarsko - Sobota teprve začala, když hlídka strážníků při kontrole v Karlových Varech - Tuhnicích narazila na jí dobře známého řidiče.

Již při kontrole dokladů se muž z Chomutova choval nervózně a vykazoval znaky užití návykových látek. Zatímco orientační kontrola na přítomnost alkoholu vyšla negativně, kontrola na přítomnost omamných a psychotropních látek již byla pozitivní. Řidič se strážníkům nakonec sám doznal, že před jízdou užil kokain.

Případ byl předán Policii ČR s tím, že strážníci na žádost kolegů zajistili i převoz třiačtyřicetiletého muže na obvodní oddělení PČR. O případu informovali karlovarští strážníci na svém webu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru